Kunskapsbanken

KUNSKAPSBANKEN

Nedan kommer du att finna svar på de vanligaste frågor om kvinnor och islam. Vårt syfte är att denna sida skall bli en källa för

muslimska kvinnor såväl som andra som söker svar om frågor kring vår religion. Om du behöver material från denna sida för dina studier, arbete, forskning, dyl.

får du gärna kopiera. Muslimska Kvinnoföreningen står endast för de explicita texter samt de specifika formuleringar som finns på vår hemsida vi tar ej ansvar för

eventuella andra texter, föreläsningar etc. som någon av våra källor skrivit eller sagt i andra sammanhang som vi ej har hänvisat till.

Sidan kommer att fyllas på löpande.

Om du är intresserad av att hjälpa oss eller har en fråga som du gärna vill ha svar på skriv till vår webbansvarig: Sofia.

Muslimska Kvinnoföreningen

Kapellgränd 10, 116 25 Stockholm